Стара Нова Година (Василица)

Publiceringsdatum: Dec 18, 2017 8:58:35 AM

МПЦО „Св. Наум Охридски“ - Малме во помошните црковни простории организира забава по повод дочек на Новата 2019 Година према црковниот (Јулијанскиот) календар. Недела 13 Јануари 2019 година со почеток во 19.00 часот. Погледнете го прилогот за подетални информации.