Соопштение

Publiceringsdatum: Jul 30, 2015 11:19:34 AM

Македонската Православна Црковна Општина „Св. Наум Охридски“ ги повикува сите заинтересирани деца од школска возраст на следниве активности:

 

Фолклор

Секоја Недела помеѓу 14.00 и 15.00 часот во црковните помошни простории.

За повеќе информации обратете се кај Ленче Бошковска на телефон 076-232 82 48.

 

Веронаука

Запознавање на најосновните работи во нашата вера. Веронаука се одржува помеѓу 13.00 и 14.00 часот во следните термини:

Недела 30 Октомври

Недела 13 Ноември

Недела 27 Ноември

За повеќе информации обратете се кај свештеникот Прота-Ставрофор Блажо Кожарски на телефон 0704-60 43 64.

 

Повелете!

 

Управен одбор при МПЦО „Св. Наум Охридски“