СООПШТЕНИЕ

Publiceringsdatum: Oct 03, 2021 7:43:35 AM

ПОЧИТУВАНИ БРАЌА И СЕСТРИ!

 

Со олабавувањето на мерките, во врска со COVID-19 од страна на надлежните органи во оваа држава, и ние како црква должни сме и понатаму да бидеме внимателни.

Црквата како и досега ќе биде отворена секој ден од 10.00-14.00 часот.

Помошните простории за посетители (кафе служење) ќе бидат отворени секоја Недела и празник кога има Богослужба од 12.00-14.00 часот.

Од Понеделник - Сабота затворени како и досега.

Салата ќе се издава само за потребите на верниците- членови на Црковната Општина „Св.Наум Охридски“-Малме.

29.09.2021 година

МАЛМЕ                                              ОД ЦУО НА МПЦО „СВ. НАУМ

                                                            ОХРИДСКИ“ - МАЛМЕ