РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО - БОЖИЌ

Publiceringsdatum: Jan 20, 2013 7:24:15 PM

По повод најголемиот христијански празник, Рождеството Христово - Божиќ, Прота - Ставрофор Блажо Кожарски оджа Света Литургија проследена со Света Причест во Храмот во Малме, „Св.Наум Охридски“.