Распоред на Богослужби Септември-Декември 2014

Publiceringsdatum: Sep 02, 2014 2:40:8 PM

Распоредот на Богослужби за периодот Септември - Декември 2014 година ќе го најдете доколку кликнете на "Богослужби 2014" или го симнете PDF фајлот ".Raspored-Esen 2014 godina".

Управен Одбор при

МПЦО "Св. Наум Охридски" - Малме