Промена на работно време

Publiceringsdatum: Apr 21, 2020 11:54:44 AM

Поради пандемијата и со цел да се спречи заразата од Ковид-19, Македонската Православна Црква ќе биде затворена понеделник-петок во периодот од 22 април 2020 до 11 мај 2020. Во сабота и недела црквата ќе биде отворена од 10.00-14.00 часот, но не и црковните помошни простории. Литургија ќе се служи према распоредот. 

//Управниот Одбор