Митрополитот Тетовско-Гостиварски Г. Јосиф на посета во Малме

Publiceringsdatum: Jun 21, 2014 2:20:19 PM

Со Благослов од Митрополитот Европски Г. Пимен, посета на МПЦО "Св. Наум Охридски" - Малме оствари Митрополитот Тетовско-Гостиварси Г. Јосиф и Прота Мирко Пешовски од Мелбурн Австралија, по повод извршување на света тајна крштение.

Малме, 21 Јуни 2014 Година