Дочек на Нова Година

Publiceringsdatum: Nov 18, 2014 1:28:35 PM

Црковниот Управен Одбор при МПЦО "Св. Наум Охридски" - Малме известува и воедно ве поканува да присуствувате на забавата во пресрет на Новата 2015та Година во црковните помошни простории. Во доставениот прилог можете да ги погледнете информациите подетално. За резервација и информација ве замолуваме да се јавите благовремено кај Драган Ѓоргиоски на телефон 0707-562877.

Со почит,

Управниот Одбор при МПЦО "Св. Наум Охридски" - Малме