РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО - БОЖИЌ

posted Jan 20, 2013, 11:24 AM by Angica Dumova   [ updated Jan 20, 2013, 11:28 AM ]
По повод најголемиот христијански празник, Рождеството Христово - Божиќ, Прота - Ставрофор Блажо Кожарски оджа Света Литургија проследена со Света Причест во Храмот во Малме, „Св.Наум Охридски“.Untitled 
Untitled


 
Untitled


Untitled
Comments