Распоред на Богослужби Септември-Декември 2014

posted Sep 2, 2014, 7:40 AM by MPCO Sv. Naum Ohridski
Распоредот на Богослужби за периодот Септември - Декември 2014 година ќе го најдете доколку кликнете на "Богослужби 2014" или го симнете PDF фајлот ".Raspored-Esen 2014 godina".

Управен Одбор при
МПЦО "Св. Наум Охридски" - Малме
Ċ
MPCO Sv. Naum Ohridski,
Sep 2, 2014, 7:40 AM
Comments