Промена на работно време

posted Apr 21, 2020, 4:54 AM by MPCO Sv. Naum Ohridski   [ updated May 4, 2020, 5:52 AM ]
Поради пандемијата и со цел да се спречи заразата од Ковид-19, Македонската Православна Црква ќе биде затворена понеделник-петок во периодот од 22 април 2020 до 11 мај 2020. Во сабота и недела црквата ќе биде отворена од 10.00-14.00 часот, но не и црковните помошни простории. Литургија ќе се служи према распоредот. 
//Управниот Одбор
Comments