Митрополитот Тетовско-Гостиварски Г. Јосиф на посета во Малме

posted Jun 21, 2014, 7:20 AM by MPCO Sv. Naum Ohridski   [ updated Jun 21, 2014, 7:37 AM ]
Со Благослов од Митрополитот Европски Г. Пимен, посета на МПЦО "Св. Наум Охридски" - Малме оствари Митрополитот Тетовско-Гостиварси Г. Јосиф и Прота Мирко Пешовски од Мелбурн Австралија, по повод извршување на света тајна крштение.

Малме, 21 Јуни 2014 Година


Comments