Дочек на Нова Година

posted Nov 18, 2014, 5:28 AM by MPCO Sv. Naum Ohridski
Црковниот Управен Одбор при МПЦО "Св. Наум Охридски" - Малме известува и воедно ве поканува да присуствувате на забавата во пресрет на Новата 2015та Година во црковните помошни простории. Во доставениот прилог можете да ги погледнете информациите подетално. За резервација и информација ве замолуваме да се јавите благовремено кај Драган Ѓоргиоски на телефон 0707-562877.

Со почит,

Управниот Одбор при МПЦО "Св. Наум Охридски" - Малме
Ċ
MPCO Sv. Naum Ohridski,
Nov 18, 2014, 5:28 AM
Comments