Распоред на Светите Богослужби за периодот Септември - Декември 2015 год.

posted Aug 7, 2015, 1:56 AM by MPCO Sv. Naum Ohridski   [ updated Aug 7, 2015, 1:57 AM ]
Распоредот на Светите Богослужби за периодот Септември - Декември 2015 е готов. Кликнете на "Богослужби" во менито лево.Comments